Buys Business Machines
 
 

Reparatie

Buys Business Machines verzorgd ook uw eventuele reparatie aan uw kasregister en/of kasregistersysteem. O.a. van de merken Casio, Samsung en Sam4S. De meest gangbare onderdelen hebben wij eigenlijk altijd op voorraad. Indien niet voorradig leveren wij de benodigde onderdelen binnen 24 uur! Indien uw kassa niet direct gerepareerd kan worden zullen wij een bruikleen kassa bij u plaatsen. Er zijn geen lange wachttijden bij onze technische dienst wij zullen er voor zorgdragen dat uw kassasysteem zo snel mogelijk weer operationeel zal zijn! Tevens hebben wij een telefonische helpdesk waar wij uw vragen over een bepaald model kasregister altijd kunnen beantwoorden. U kunt uw kasregister ook een enkele onderhoudsbeurt geven bijvoorbeeld voor de feestdagen of wanneer u een drukke tijd tegemoet gaat. Heeft u vragen bel of Mail ons!

 
 
 
© D.I.S. Works 2020